Kotisiivoukset

Kodin siivouspalvelut sopivat kaikille, joita siivous ei innosta tai siihen ei vain yksinkertaisesti ole aikaa tai voimia. 
Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne ja kotiinne sopivan palvelukokonaisuuden. 
Kotisiivouksemme pitävät sisällään kaikki kodinhoitoon ja siistimiseen liittyvät palvelut. Oli sitten kyse, imuroinnista, ikkunoiden pesusta tai pyykkihuollosta. Kysy rohkeasti palvelukokonaisuutta.

Yrityssiivoukset

Kaipaako yrityksesi viikkosiivousta? Meinaako työtä kertyä niin, että työtiloja ei ehdi pitää siistinä? Jätä siisteys meidän huoleksemme ja voit näin keskittyä rauhassa olennaiseen. Olipa kyseessä sitten pienempi toimisto tai suurempi hallitila, hammaslääkäriasema tai vaikkapa automyymälä, me autamme.  

 

Vanhus- ja päiväkotiavustus

Iäkkäämmille kotona asuville tarjoamme apua päivittäisten askareiden suorittamiseen. Kaipaatpa sitten apua kotona tai kodin ulkopuolella, me autamme sinua. 

Päiväkodeille tarjoamme lyhyelläkin varoitusajalla avustajan palveluita, oli sitten kyseessä kunnallinen-, tai yksityinen toimija. 

Pitopalvelu

Tarjoamme pienimuotoista pitopalvelua juhliin ja tapahtumiin. Minna on perinteisten juhlaherkkujen ystävä. Erityisosaamisena kerma- ja voileipäkakut sekä suolaiset ja makeat piiraat. Hän taitaa myös erikoisruokavaliot. 
Kaipaatko avustajaa tarjoiluun ja juhlien jälkeiseen kaaokseen? Ei hätää, Minna auttaa siinäkin tarpeen vaatiessa. 
 

                       Kotitalousvähennys

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen omassa verotuksessasi.
Siivous-, kodinhoito-, ja hoitopalveluista saat 60% kotitalousvähennyksen vuonna 2023.
Omavastuun osuus on 100€ ja enimmäisvähennys määrä on 3500€/vuosi henkilöltä.

Tarkemmat tiedot: vero.fi/kotitalousvähennys